АВТОМОБИЛИ И МОТОРИ

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
AVTOMOBIL SO POLNENJE - 8810
-ДВА МОТОРИ -ЕДНА БРЗИНА. -ДВА АКОМУЛАТОРИ 6v 4,5AH -ЛЕД СВЕТЛА -РАДИО,USB,SD CARD ЗА МУЗИКА. -..
7.800 MKD
без ДДВ: 7.800 MKD
-20%
MOTOR SO POLNENJE - 8818
-ДВА МОТОРИ -ЕДНА БРЗИНА. -ЕДЕН АКОМУЛАТОРИ 6v 7AH -ЛЕД СВЕТЛА -МУЗИКА. -НАМЕНЕТ ЗА ВОЗРАСТ ДО ..
5.120 MKD6.400 MKD
без ДДВ: 5.120 MKD
DZIP SO POLNENJE - 8816
-ДВА МОТОРИ -ЕДНА БРЗИНА. -ЕДЕН АКОМУЛАТОР 12v 7AH -ЛЕД СВЕТЛА -РАДИО,USB,SD CARD ЗА МУЗИКА. -Н..
13.999 MKD
без ДДВ: 13.999 MKD
-20%
MOTOR SO POLNENJE - 8814
KARAKTERISTIKI: -1 MOTOR -EDEN AKOMULATOR 6V 4.5AH -EDNA BRZINA -US..
4.160 MKD5.200 MKD
без ДДВ: 4.160 MKD
-20%
MOTOR SO POLNENJE - 8813
KARAKTERISTIKI: -1 MOTOR -EDEN AKOMULATOR 6V 4.5AH -EDNA BRZINA -US..
3.999 MKD5.000 MKD
без ДДВ: 3.999 MKD
AVTOMOBIL SO POLNENJE - 8812
KARAKTERISTIKI: -1 MOTOR -EDEN AKOMULATOR 6V 4.5AH -EDNA BRZINA -US..
5.800 MKD
без ДДВ: 5.800 MKD
AVTOMOBIL SO POLNENJE - 8811
KARAKTERISTIKI: -2 MOTORI -DVA AKOMULATORI 6V 4.5AH -EDNA BRZINA -U..
7.800 MKD
без ДДВ: 7.800 MKD
DZIP SO POLNENJE - 8808
KARAKTERISTIKI: -4 MOTORI -EDEN AKOMULATOR 12V 7AH -EDNA BRZINA -US..
15.500 MKD
без ДДВ: 15.500 MKD
AVTOMOBIL SO POLNENJE - 8150
KARAKTERISTIKI: -DVA MOTORI. -DVA AKOMULATOR 6V 4.5AH -EDNA BRZINA ..
9.599 MKD
без ДДВ: 9.599 MKD
AVTOMOBIL SO POLNENJE - 8137
KARAKTERISTIKI: -DVA MOTORI -DVA AKOMULATORI 6V 4.5AH -EDNA BRZINA ..
7.200 MKD
без ДДВ: 7.200 MKD
AVTOMOBIL SO POLNENJE - 8133
KARAKTERISTIKI: -EDNA BOJA: CRVENA -DVA MOTORI -DVA AKOMULATORI 6V 4.5AH ..
8.999 MKD
без ДДВ: 8.999 MKD
-21%
MOTOR SO POLNENJE - 8104
KARAKTERISTIKI: -TRI BOI: BELA,PRTOKALEVA I ZELENA -DVA MOTORI -DVA AKOMULAT..
4.999 MKD6.300 MKD
без ДДВ: 4.999 MKD
-20%
MOTOR SO POLNENJE - 8131
KARAKTERISTIKI: -TRI BOI:PRTOKALEVA,SINA I ROZEVA -EDEN MOTOR -EDEN AKOMULAT..
3.440 MKD4.300 MKD
без ДДВ: 3.440 MKD
AVTOMOBILI SO POLNENJE - 8130
KARAKTERISTIKI: -DVA MOTORI. -DVA AKOMULATORI 6V 4.5AH -EDNA BRZINA ..
9.999 MKD
без ДДВ: 9.999 MKD
BAGER SO POLNENJE - 8128
KARAKTERISTIKI: -DVE BOI : SINA I PRTOKALEVA -EDEN MOTOR -EDEN AKOMULATORI 6..
6.000 MKD
без ДДВ: 6.000 MKD
AVTOMOBIL SO POLNENJE - 8127
KARAKTERISTIKI: -DVE BOI : CRVENA I BELA. -DVA MOTORI -DVA AKOMULATORI 6V 4...
8.400 MKD
без ДДВ: 8.400 MKD
AVTOMOBIL SO POLNENJE - 8125
KARAKTERISTIKI: -DVE BOI: CRVENA I BELA. -EDEN MOTOR -EDEN AKOMULATORI 6V 4...
6.200 MKD
без ДДВ: 6.200 MKD
AVTOMOBIL SO POLNENJE - 8124
KARAKTERISTIKI: -DVE BOI: ZOLTA I CRVENA. -DVA MOTORI -EDEN AKOMULATORI 6V 4..
6.700 MKD
без ДДВ: 6.700 MKD
-20%
MOTOR SO POLNENJE - 8120
KARAKTERISTIKI: -TRI BOI: BELA,CRVENA I PRTOKALEVA -EDEN MOTOR -EDEN AKOMULA..
4.799 MKD5.999 MKD
без ДДВ: 4.799 MKD
AVTOMOBIL SO POLNENJE - 8117
KARAKTERISTIKI: -TRI BOI: SINA,CRVENA I BELA -EDEN MOTOR -DVA AKOMULATORI 6V..
8.600 MKD
без ДДВ: 8.600 MKD
-20%
MOTOR SO POLNENJE - 8106
KARAKTERISTIKI: -TRI BOI: SINA,ROZEVA,ZOLTA -EDEN MOTOR -EDEN AKOMULATORI 6V..
3.680 MKD4.600 MKD
без ДДВ: 3.680 MKD
DZIP SO POLNENJE - 8102
KARAKTERISTIKI: -DVE BOI : CRVENA I ZELENA. -CETIRI MOTORI -EDEN AKOMULATORI..
14.999 MKD
без ДДВ: 14.999 MKD
AVTOMOBIL SO POLNENJE - 8097
KARAKTERISTIKI: -TRI BOI:PRTOKALEVA,CRVENA I BELA -DVA MOTORI -DVA AKOMULATO..
8.000 MKD
без ДДВ: 8.000 MKD
AVTOMOBIL SO POLNENJE - 8071
АВТОМОБИЛ СО ПОЛНЕЊЕ АТ-A8L Карактеристики: -два акумулатори 6V 4AH. -една брзинa. -два м..
7.700 MKD
без ДДВ: 7.700 MKD
AVTOMOBIL SO POLNENJE - 8070
АВТОМОБИЛ СО ПОЛНЕЊЕ АТ5588 Карактеристики: -три бои : сина,црвена и бела. -два акумулатори ..
7.999 MKD
без ДДВ: 7.999 MKD
AVTOMOBIL SO POLNENJE - 8051
-Три бои: Жолта,црвена и сина. -Еден акумулатор 6V 4.5AH -Еден мотор. -Една брзина. -Дал..
7.000 MKD
без ДДВ: 7.000 MKD
AVTOMOBIL SO POLNENJE - 8043
ВАЖНО -Воланот на автомобилот е заменат со рачки за управување ! ---------------------------------..
7.800 MKD
без ДДВ: 7.800 MKD

Наши продавници

ПРОДАВНИЦA 1: Моб.070 391 183
Понеделник - Сабота: 09:00 - 21:00
Улица:15 Kорпус ББ, Охрид (кај нептун)

ПРОДАВНИЦА 2: Моб 071 231 190
Понеделник-Сабота: 09:00-21:00
Недела: 09:00-17:00
Улица:Св.Климент Охридски (наспроти судот), Охрид

Контакт

  • 046 254 389
  • 070 / 304-767
  • info@biserimport.mk

Facebook

Biser Import © 2020. UKION SHOPS