Упатсво за картичка

УСЛОВИ ЗА ЧЛЕНСТВО
-За аплицирање на MINI SUPER CARD воглавно потребно е да направите сметка над 1000ден.
-Заедно со картичката добивате формулар за пополнување на вашите податоци.
-Адресата на е-пошта и мобилниот телефонски број наведени во апликацијата за членство мора да бидат точни и валидни.
-Член во програмата може да стане секое полнолетно лице.
-Зачленување во програмата се врши во прадажните места на Бисер Импорт во Охрид.
-Секоја MINI SUPER CARD картичка има единствен регистарски број.
-Доколку биде оштетена или изгубена истата не може да се замени.

ШТО ДОБИВАТЕ СО MINI SUPER CARD?
-Со МINI SUPER CARD картичката  нашите купувачи добиваат шанса да купат одредени производи по пониска цена кои ќе бидат објавени на флаер.
-Сите информации за попустот ќе бидат упатени до секој член во програмата преку (СМС и/или e-mail) и истите ќе можете да ги видите на нашата facebook страна
(facebook.com/Biser.Import.Ohrid).

 

 

 

 

Наши продавници

ПРОДАВНИЦA 1: Моб.070 391 183
Понеделник - Сабота: 09:00 - 21:00
Улица:15 Kорпус ББ, Охрид (кај нептун)

ПРОДАВНИЦА 2: Моб 071 231 190
Понеделник-Сабота: 09:00-21:00
Недела: 09:00-17:00
Улица:Св.Климент Охридски (наспроти судот), Охрид

Контакт

  • 046 254 389
  • 070 / 304-767
  • info@biserimport.mk

Facebook

Biser Import © 2021. UKION SHOPS