Контакт

Локација

Адреса:
Biser Import
Бисер Импорт Дооел
Егејска - Хала Отекс 4
6000 Охрид
Македонија
Телефон:
046 254 389 моб:070 304 767

Контакт формулар

Име:


Адреса на е-пошта:


Порака:


Внесете го кодот во полето:

Наши продавници

Продавница:
ул.Егејска бр.4 (ХАЛА ОТЕКС) Охрид

070 391 183

Контакт

  • 046 254 389
  • 070 / 304-767
  • info@biserimport.mk

Facebook

Biser Import © 2024. UKION SHOPS